Ançuezli Kanepe İçin Gerekli Malzemeler:
20 adet tuzlu kraker
20 adet rulo biçiminde ançuez
100 gr krem peynir
2 çay kaşığı oda ısısında bira
Ançuezli Kanepe Tarifi:
Bir Başka Tarif:
Ançuezli Kanepe İçin Gerekli Malzemeler:
3 Çorba kaşığı ançüez (ezme)
2 çorba kaşığı margarin (
yumuşak)
2 yumurta sarısı (katı pişmiş)
1-2 çay kaşığı krem hardal
1 limon suyu
2 baston sandviç
Tuz
Ançuezli Kanepe Tarifi:
1- Bir kasede yumurta sarıları ezilir. Ançüez, yağ, hardal konup iyice karıştırılır.
2- Yavaş yavaş limon suyu katılır.
3- Baston sandviç bir parmak eninde dilimlenir. Hazırlanan karışım sürülüp maydanoz yaprağı, kırmızı turp, domates v.s. ile süslenir.
3 Çorba kaşığı ançüez (ezme)
2 çorba kaşığı margarin (
yumuşak)
2 yumurta sarısı (katı pişmiş)
1-2 çay kaşığı krem hardal
1 limon suyu
2 baston sandviç
Tuz
Ançuezli Kanepe Tarifi:
2- Yavaş yavaş limon suyu katılır.
3- Baston sandviç bir parmak eninde dilimlenir. Hazırlanan karışım sürülüp maydanoz yaprağı, kırmızı turp, domates v.s. ile süslenir.
Bir Başka Tarif:
Ançuezli Kanepe Tarifi:
ve 1 limon suyu katılıp karıştırılır. Dilimlenmiş sandviçlere sürülür.
Bir Başka Tarif:
Ançuezli Kanepe İçin Gerekli Malzemeler:
Kapari çiçeği, 1 çorba kaşığı zeytin yağına yatırılmış
6 adet ançuez, zeytinyağına yatırılmış
1 kahve fincanı maydanoz, kıyılmış
2 çay kaşığı limon suyu
3 adet yumurta
100 gr tereyağ
karabiber
tuz
Ançuezli Kanepe Tarifi:
Yumurtaları katı olarak haşlayın, sarılarını alıp, iyice ezin. Ançuezlerin kılçıklarını ayırdıktan sonra, blender yardımıyla macun kıvamına getirin. Kaparileri havanda iyice dövün. Tereyağını küçük parçalara böldükten sonra, tahta kaşıkla yardımıyla iyice ezip krema kıvamına getirin. Sonra buna tuz, karabiber serpip maydanoz, yumurta sarısı, kapari ve ançuez ilave edin. İyice karıştırıp birbirlerine yedirdikten sonra, 1-2 damla limon suyu damlatın. Bu şekilde hazırladığınız ezmeyi, kanepe ekmeklerine sürüp servis yapın.
Kapari çiçeği, 1 çorba kaşığı zeytin yağına yatırılmış
6 adet ançuez, zeytinyağına yatırılmış
1 kahve fincanı maydanoz, kıyılmış
2 çay kaşığı limon suyu
3 adet yumurta
100 gr tereyağ
karabiber
tuz
Ançuezli Kanepe Tarifi:
Yumurtaları katı olarak haşlayın, sarılarını alıp, iyice ezin. Ançuezlerin kılçıklarını ayırdıktan sonra, blender yardımıyla macun kıvamına getirin. Kaparileri havanda iyice dövün. Tereyağını küçük parçalara böldükten sonra, tahta kaşıkla yardımıyla iyice ezip krema kıvamına getirin. Sonra buna tuz, karabiber serpip maydanoz, yumurta sarısı, kapari ve ançuez ilave edin. İyice karıştırıp birbirlerine yedirdikten sonra, 1-2 damla limon suyu damlatın. Bu şekilde hazırladığınız ezmeyi, kanepe ekmeklerine sürüp servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder